Építsünk vagy építtessünk?

Ha már az anyagi fedezet biztossá vált, az elképzelés konkrét formát öltött, akkor felmerül a kérdés:

Építsünk vagy építtessünk?

Építsünk…

Keressünk tervezőt. Ha a tervek készen állnak, akkor következik a várakozás a hivatalokban, közműveknél. Jó esetben csak egyszer kell sorban állni.

Aztán szakembereket felkutatni, akik becsületes és minőségi munkát végeznek. Persze nem mindegy, hogy ki mikor érkezik az építkezésre. Pontosítsuk az időpontokat velük, valamint a szállítókkal, miután megvásároltuk a betont, a fát, az építőelemeket, cserepet stb. És éppen egy megbeszélést kell elhalasztani, mert a kedvesem éppen túlórázik, a nagymama pedig nem ér rá, hogy az unokára vigyázzon…

Kinek van erre energiája?

Inkább építtessünk…

Nyugodtan pihenhet, miközben mi a házát építjük. Már a telekbeszerzéstől a tervezésen, építésen keresztül az utógondozásig szakembereinkre támaszkodhat. A korrekt kalkuláció és a szerződéses garantált ár, valamint a határidők betartása kiszámíthatóságot eredményez.

A legelső “Rezidencia ház” 1994-ben épült. A Rezidencia Kft lakóparkokat, társasházakat, iker és egyedi családi házakat épít ügyfelei megelégedésére. Különböző építési technológiákat használ az építtetők igényeinek megfelelően: hagyományos és könnyűszerkezetes rendszereket. Az országunkban is terjedő könnyűszerkezetes technológiát amerikai tapasztalatszerzéssel és tanulmányozással alapoztuk meg, mivel ennek a technológiának ott van a legnagyobb gyakorlata és a legkidolgozottabb szabványrendszere.

Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. engedélyével és ellenőrzésével épülő készházaink több mint 300 megépített lakás referenciájával bizonyítják, hogy érdemes “Rezidencia-házat” építtetni. A kulcs átadásával nem szűnik meg a kapcsolat a Megrendelővel, amire cégünk évtizedes eredményes működése a biztosíték. Az Ön biztonságáért 25 év szerkezeti garanciát nyújtunk minden készházunkra, garanciális probléma esetén pedig, szakemberünk szükség esetén 24 órán belül házhoz megy.

Házainkat tervezéstől kulcsátadásig építjük a választott technológia szerint. A terveket az ügyfél elképzeléseinek megfelelően és a pénzügyi lehetőségeik figyelembe vételével teljes körű ügyintézéssel (engedélyeztetés, hatósági egyeztetések, stb) készítjük el. Segítünk a hitelügyintézésben és a lakásépítési kedvezmény (“CSOK”) igénylésében. Irodánkban az eddig megépített házaink katalógusa segít az ötletadásban.