Aktuális ajánlataink

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a REZIDENCIA HÁZÉPÍTŐ Kft és a REZIDENCIA VÁROSÉPÍTŐ Kft a Mátyás király körútról a Kossuth Lajos u. 14. szám alá költözött.

Jelenlegi kapcsolatfelvételi lehetőségeink:

Ügyvezető: Orcsik Lajos 06/20-943-9061
Építés vezető: Mátyus Ádám 06/70-850-6462 06/22-507-900

ELADÓ TELKEINK:

IKERHÁZAK
Székesfehérvár különböző városrészeiben, egyedi tervek alapján:

Érd.06/20-943-9061, E-mail: info@rezidencia.hu

Iszkaszentgyörgy – Márványkert

Székesfehérvár kertvárosa a környék települései felé terjeszkedik. Iszkaszentgyörgyöt közelsége, a helyközi buszjáratok sűrűsége, szép fekvése, kastélya, kastélyparkja miatt már felfedezte a város. A település szélén jó levegőjű, tiszta környezetben, a Mohai út északi oldalán 10 hektáron lakó-, pihenőövezet épül szabadon álló beépítési móddal, önálló, saját tulajdonú telkekkel, 74 különálló családi házzal. A házakat a Megrendelő igénye szerint az általa kiválasztott építési rendszerrel a REZIDENCIA Kft építi. A házépítéseknél esetleges állami támogatásokat is igénybe veheti.

A kertváros zárt, belső úthálózata kizárja az átmenő forgalmat. Az utcák szabályozási szélessége 12 méter, a szemközti kerítések távolsága 23 méter. A szép egységes utcaképet füvesített, leválasztás nélküli előkertek, biztonságos közvilágítás, szilárd útburkolat és garázsbeállók jellemzik. A hátsókertek szabadon lekeríthetők. Az egyszintes, alacsony tetőhajlású BRAMAC cserépfedésű házak egyedi tervei személyes kívánságok figyelembevételével készülnek.

A lakók belső együttélési szabályzata megtiltja a haszonállat tartását és azt a gazdasági-kereskedelmi tevékenysége, mely a környezetet zavarja, így a lakók nyugalma hosszútávon biztosított. Gondolva a lakók alapellátására két megpályázható ellátó-szolgáltató épületet tervezünk lakásokkal egybeépítve. A szomszédos major főépületét védetté nyilvánították mely így az önkormányzat hosszú távú fejlesztésében közösségi házként szerepel. A rendelkezésre álló telkeket önálló helyrajzi szám szerint osztottuk meg. Az összközművesített telkek ára bruttó 7.000 Ft/m2

A rendelkezésre álló telkek elhelyezkedése, helyrajzi száma, nagysága: (kattintson a képre)
Hrsz. m2
134/58 735
134/77 840