Magunkról

Tisztelt Építtető!

Talán az otthonteremtés az az esemény az életünkben, amelyért legtöbbet fáradozunk. Jövedelmeink legnagyobb részét áldozzuk rá, és a legmegfontoltabb döntéseket kell meghoznunk a siker érdekében. Ugyanilyen alaposan és körültekintően kell megválasztanunk leendő otthonunk tervezőjét, kivitelezőjét is. Ezzel az ismertetővel szeretnénk ebben a döntésben segítséget nyújtani Önnek.

A Rezidencia Kft 21 éves működése során több mint háromszáz családi- és társasházat, valamint üzlethelyiséget épített fel. A minőség és megbízhatóság a legfontosabb tényezők, amelyek meghatározzák tevékenységünket. Hiszen, mint tudjuk a minőség kifizetődő, és ezzel tudhatunk magunk mellett számos elégedett Megrendelőt.

Az általunk alkalmazott anyagok az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht által minősítettek, és az építőipar legjobb termékei közé tartoznak!
2002. november 30-a óta rendelkezik cégünk és könnyűszerkezetes építési rendszerünk az ÉMI Kht. engedélyével. Számunk: A-47/2/2002.

Cégünk nem típustervek alapján, hanem minden esetben a telek adottságainak és az építtető egyedi elképzeléseinek figyelembe vételével építi fel házait.

Képzett és tapasztalt szakembereink már a kezdetektől minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a legnagyobb kényelemmel és biztonsággal költözhessen új otthonába.

Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat. Várjuk jelentkezését (e-mailben vagy személyesen), hogy kézzelfogható és méltányos ajánlatot tudjunk adni elképzeléseiről.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Orcsik Lajos
ügyvezető

Elérhetőségeink: Orcsik Lajos 06/20-943-9061